Producent Christiaan Kuyvenhoven

Certo is het productiebedrijf van Christiaan Kuyvenhoven. Vanuit zijn liefde voor klassieke muziek en passie voor cultureel ondernemerschap richtte hij in 2009 het bedrijf op. Zijn internationale ervaring als concertpianist deed bij hem de behoefte ontstaan tot het ontwikkelen van nieuwe concepten met klassieke muziek. Op het gebied van de media en de podiumkunsten ontwikkelt hij formats waarin communicatie, inspiratie en emotie centraal staan. Het combineren van verschillende disciplines op zowel het artistieke als het zakelijk vlak zijn voor hem vanzelfsprekend. Christiaan streeft met Certo naar hoogwaardige, professionele producties die aansluiten op de behoeften van de doelgroep. Christiaan is pianist, presentator en producent.

Binnen een goed concept vertelt muziek een sterk verhaal. Ik geloof dat muziek verrijkt en wil omgevingen creëren waarin dat voor een breed publiek toegankelijk is. Muziek kan je raken, je fantasie aanspreken, associaties oproepen of je aan het denken zetten. Het is bewonderenswaardig als iemand prachtig speelt en zijn passie overdraagt. Muziek is communicatie.

De moderne mens is visueel ingesteld, gewend aan snelle afwisseling en een compacte informatieoverdracht. Door de inzet van audiovisuele content, zorgvuldige vormgeving en presentatie wil ik mijn producties actueel en aantrekkelijk maken. Een sterke profilering van identiteit en persoonlijkheid zie ik daarin als succesfactoren.

Christiaan Kuyvenhoven, foto: Allard Willemse

Christiaan Kuyvenhoven, foto: Allard Willemse

  • Mail
  • Linkedin

 www.christiaankuyvenhoven.com

 
Back to top